Nya ägarförhållanden i Sigarv AB

Swede-Wheel Industrier har förvärvat en del av Sigarv AB och blir delägare i bolaget ihop med tidigare ägare Per Malm. Per kommer att stanna kvar i bolaget som VD.

Tobias Hildingsson – Delägare Swede-Wheel Industrier AB
”Vi är mycket glada att vi fått möjligheten att addera Sigarvs otroligt breda kompentensbas in i vår familj, dvs. Swede-Wheel Industrier AB. Vi ser flertalet direkt värdeskapande synergier mellan bolagen i koncernen.
Vi hoppas kunna tydligare definiera styrkorna som redan finns hos Sigarv, då utöver kunnande, vilket vi ser som snabbhet och flexibilitet i mindre serier”

De nya ägarna hoppas kunna tillföra ny energi och infallsvinklar kring värdeskapande för kunderna in i ett bolag med anor tillbaka till 1940-talet.

Per Malm – VD Sigarv AB
”Jag är otroligt glad att ha fått in Swede-Wheel och familjen Hildingsson som delägare. Sigarv grundades av min pappas svåger  1946 i samma lokaler som vi finns i idag. Det skapar en grundmurad kultur en speciell typ av entreprenöriell värdegrund, något jag tycker att vi på Sigarv delar med familjen Hildingsson som även de är tillverkande familjeföretag i grunden.”

______

Swede-Wheel Industrier AB ägs av familjen Hildingsson med HQ i Hillerstorp och är huvudbolaget i Swede-Wheel koncernen. I koncernen ingår bolag som Swede-Wheel AB, Swede-Wheel QLC, LB Plast mm.
Swede-Wheel Industrier som koncern bygger på en bas av tillverkande företag med en logistik i framkant och fokus på egna produkter.

 

Mer information om Swede-Wheel kan ni hitta på www.swede-wheel.se