Verktygsmakare till Sigarv i Forsheda

Vi söker en serviceinriktad och positiv verktygsmakare som vill vara med på en häftig resa. Sigarv befinner sig efter ägarbyte i ett nytt utvecklingsskede. Därmed är vi på jakt efter medarbetare som vill vara med och skapa en helt ny organisation.

Som verktygsmakare består dina arbetsuppgifter av fräsning med 5-axliga eller 3-axliga fräsmaskiner i beredningsprogrammen Master CAM och Power Mill. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler och i en trevlig arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad verktygsmakare eller har motsvarande arbetserfarenhet. Du är driven, kvalitetsmedveten, och har ett tekniskt intresse.  Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är vidare van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner där du har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid.

 

Produktionsansvarig verktygsmakare till Sigarv i Forsheda

Är du en verktygsmakare som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären? Är du dessutom en framåt person som brinner för att utveckla både ditt och organisationens dagliga arbete? Då kan du vara Sigarvs framtida Produktionsansvarig.

Förutom verktygstillverkning kommer du även att leda och fördela arbetet i produktionen samt tidsätta och följa upp projekt. Du blir länken mellan produktionen och ledningen och därmed en nyckelroll som har stor inverkan på företagets tillväxt.

Din profil

Du är en mångkunnig verktygsmakare med flera års arbetslivserfarenhet. Son person är du strukturerad och vägrar lämna något åt slumpen. Som spindeln i nätet brinner du för att få alla delar av produktionen att hänga ihop.
Du värderar kundens produkt utan prestige och värdesätter även gruppens sammansvetsning högst då du vet att ingen kedja är starkare än svagaste länken.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-06-07

Ansök tjänsterna via:  https://www.pulsbemanning.se/jobbarkiv/verktygsmakare-och-produktionsansvarig-verktygsmakare-till-sigarv-i-forsheda/